Tilda Karlsson

Tilda Karlsson

lördag 12 juli 2014

Dåligt självförtroende!?

Det är många som har det, men alltså många har det inte från början. Men så kommer det någon och säger te:x Ful frisyr du har idag,du passar inte i brunt hår, usch varför har du den där tröjan?

Sådana saker kan leda till att man får dåligt självförtroende, och det kan vara svårt att bli av med det. Men om man kollar på sig själv i speglen och intalar sig själv att man ser faktiskt ganska bra ut, och man kanske gillar sitt bruna hår. 
Om man också då har en nära vän eller en förälder som också säger, Te:x "Vad fin du ser ut idag"
Då tillslut så börjar båda fötterna stå riktigt stadigt på jorden, man är nöjd med sig själv. Struntar fullständigt i vad dom andra säger!
 Huvudsaken tycker jag är att man känner sig nöjd själv, för att om man inte är nöjd med sig själv blir det bara jobbigt för en. Så om man har en bästavän och man vet att han/hon inte trivs med sig själv, då kan man själv försöka att ge han/henne komplimanger varje dag och säga att h*n ser bra ut, fina kläder osv... Många gånger funkar det och ibland funkar det inte, men man ska alltid försöka!

Så om ni har dåligt självförtroende ställ er då framför speglen och titta på dom sakerna som ni tycker är bra, då kommer ni inse att det finns många bra saker som ser ganska bra ut hos er. Och då kommer sakta men säkert självförtroendet tillbaka :)
'

DET FINNS ALLTID NÅGON BRA SAK, GE ER SJÄLVA OCH ANDRA KOMPLIMANGER. OCH SÄG INTE SAKER SOM KAN SÅRA ANDRA!

Då kommer allt bli SÅ mycket bättre!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar